Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Gelderse Kastelen

Gelderse Kastelen
tot € 2,50 CJP-korting
Kom langs Gelderland voor (ont)spanning

Voor de echte avonturiers zijn er in Gelderland genoeg schatten te vinden. Geldersch Landschap & Kasteelen opent de deuren van zeven historische kastelen. Stap een kasteel binnen en je belandt in de Middeleeuwen of de Renaissance. De kastelen zijn ingericht alsof de oorspronkelijke bewoners nog door het gebouw dwalen. Er zijn zelfs geluiden en geuren die deel uitmaken van de tentoonstelling om de beleving zo echt mogelijk maken.

Bekijk de wapenkamers, ruïnes in de kelder, archeologische vondsten op zolder en middeleeuwse kunst. Ook je broertje of zusje kunnen zich hier lekker uitleven. Die doen mee met een speurtocht, passen een echt harnas en volgen interactieve rondleidingen. Als je na een spannende dag wel klaar bent met dat avontuurlijke gedoe, kom je lekker tot rust in de omringende bossen en velden.

Met jouw CJP-pas bespaar je tot € 2,50 op een kasteelbezoek. Klik op de blauwe knop, zoek je favoriete kasteel uit en koop een kaartje!

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Kasteelruïne & Fluweelengrot Valkenburg aan de Geul
25% CJP-korting

Kasteelruïne & Fluweelengrot Valkenburg aan de Geul

De underground scene van Valkenburg

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.