Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Geen Paniek!

Geen Paniek!
50% last-minute CJP-korting
Tweeënhalf uur puur vermaak in DeLaMar

Tjitske Reidinga, Peter Blok en Dick van den Toorn: met een topcast als deze kan eigenlijk niets mis gaan. Nou ja, qua speeltechniek dan, want in dit toneelstuk gaat letterlijk alles mis. Maar dat is juíst de bedoeling.
Als je denkt dat jij een bende maakt van je leven, dan heb je het mis, want zo’n grote chaos als in Geen Paniek! heb je nog niet meegemaakt.

In deze klucht (oud theatergenre) krijg je een kijkje in het leven van acteurs voor én achter de schermen. Je ziet hoe de verwarringen en problemen zich continu opstapelen, leidend tot één hilarische grote bende. Van geheime liefdesverhalen tussen de personages en onderlinge ruzies tot misverstanden en een wankel decor: er is niks dat goed lijkt te gaan in deze heerlijke zomerkomedie.

Om je even een idee te geven van het succes van het door Michael Fray geschreven theaterstuk: de pers was helemaal weg van de Broadway-uitvoering van het stuk, en bekroonde het met maar liefst vijf Tony Award-nominaties.

Met je CJP-pas krijg je 50% last-minute korting op je kaartjes voor Geen Paniek! Het werkt zo: je kan beginnen met kaarten kopen op de dag van de voorstelling. Dit doe je online vanaf 12:00 uur, of aan de kassa vanaf 16:00 uur. De kaartjes gaan snel weg, dus wees snel! Want je krijgt niet elke dag de kans om voor de helft van de prijs in de rode stoelen van het DeLaMar weg te zinken en een top theaterstuk te bekijken.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Selma Ann Louis
50% CJP-korting

Selma Ann Louis

Roadmovie-musical met o.a. Plien en Bianca

Vele hemels boven de zevende
tot 50% CJP-korting

Vele hemels boven de zevende

Het boek van Griet op de Beeck op de planken

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.