Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Geen Daden Maar Woorden Festival 2016

Geen Daden Maar Woorden Festival 2016
€ 3,- CJP-korting
Je beste woordje voorzetten

De kracht van taal is enorm. Sommige woorden zijn zelfs zo sterk dat we ze over de hele wereld kennen. ‘I have a dream’ van Martin Luther King bijvoorbeeld of – iets minder baanbrekend en diep maar wel heel populair – ‘That shit cray’ van Jay-Z en Kanye West. De organisatie van Geen Daden Maar Woorden Festival snapt dat maar al te goed. Daarom organiseren zij een weekend lang (internationale) acts van dichters, spoken word-artiesten, singer-songwriters en muziek(theater). 

Er is speciale aandacht voor het (her)ontdekken van Nederlands talent. Op het programma staan onder andere Eva van Pelt, die in haar nummers pop met theater combineert, en Jente Posthuma, die pas debuteerde met haar roman Mensen zonder uitstraling. Op verschillende locaties kun je je laten inspireren door mensen die goochelen met klanken en spelen met woorden. 

Het festival vindt plaats op 24 en 25 september op verschillende locaties in Rotterdam. Met CJP pak jij een korting van € 3,- en betaal je nog maar € 12,- voor je toegangskaart. Let op: alleen voor de zaterdag van het festival.  Klik op de blauwe knop om te bestellen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 75% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Jonge Schrijversavond
€ 3,- CJP-korting

Jonge Schrijversavond

De literaire talkshow met jong schrijftalent