Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Frontaal Podium #37: Alternatief!

Frontaal Podium #37: Alternatief!
€ 4,- met CJP
Je maandelijkse dosis schrijvers in WORM

Loop je de bibliotheek plat en staan je bankafschriften vol met je favoriete boekwinkel? Dan ben je misschien toe aan iets nieuws. Frontaal is een schrijverspodium dat maandelijks een aantal goede schrijvers verzamelt om lekker mee te babbelen over de literatuur. Of het nu gevestigde auteurs zijn of juist jonge schrijvers. Literatuur stoffig? Niet bij Frontaal. 

Frontaal #37: Alternatief! | Stella Bergsma, Evelien Vos, Emma Stomp, e.v.a.

HÉT LITERAIR PODIUM VAN ROTTERDAM

Ben jij die dwarsligger van de familie? De vrije ziel? Die creatieve denker met een andere energie, of heb je gewoon liever pindasaus dan mayo? Houd dit dan in godsnaam vast en streel het teder. Want vanmiddag viert Frontaal met een afwijkend programma op het Boekenweekthema (De moeder de vrouw) de echte beleidsmakers van de samenleving: de andersdenkenden. Weg met het keurslijf! Het anders willen doen betekent uiteindelijk vooruitgang.
Zo ook in het werk van deze schrijvers. Zij schrijven over het wakker worden naast vreemde lichamen, spotten met slam poetry, monteren non-normatieve identiteit en verheffen droge observaties over deprimerende seks en zelfdestructie tot een heerlijke shot waar je na vanmiddag nog lang van zult woezelen. Koester je eigen alternativiteit, trek je All Stars uit de kast en kom vooral naar Frontaal #37: Alternatief! Met Stella Bergsma, Hind Eljadid, Emma Stomp, Evelien Vos en Diede Daniël Al.

 

CJP'ers krijgen € 2,- korting bij Frontaal in WORM (aan de kassa).

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.