Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Frontaal Podium #36: De (anti) Valentijn-Special

Frontaal Podium #36: De (anti) Valentijn-Special
€ 4,- met CJP
Je maandelijkse dosis schrijvers in WORM

Loop je de bibliotheek plat en staan je bankafschriften vol met je favoriete boekwinkel? Dan ben je misschien toe aan iets nieuws. Frontaal is een schrijverspodium dat maandelijks een aantal goede schrijvers verzamelt om lekker mee te babbelen over de literatuur. Of het nu gevestigde auteurs zijn of juist jonge schrijvers. Literatuur stoffig? Niet bij Frontaal. 

Frontaal #36: De (anti) Valentijn-Special | Saskia De Coster, Roos Dickmann e.v.a.

HÉT LITERAIR PODIUM VAN ROTTERDAM

Ben je met je aanstaande geliefde of trouwe teddybeer op zoek naar een romantisch uitje, of wil je er juist vanaf, kom dan vooral naar Frontaal #36: De (Anti)Valentijn Special! Hoe dan ook zul je dit event niet snel vergeten. Want: Spreid je lakens open en trek je knip, de (commerciële) Dag van de Liefde staat voor de deur. De geschiedenis van Valentijnsdag staat bol van de diverse mythen, heiligen en niet te missen christenvervolgingen, maar dat mag de pret niet drukken. Of toch wel?
Want wie wordt er niet kriebelig in de onderbuik bij het ontvangen van een roos in de brugklas of een genadeloze vrijpartij in de IKEA, maar denkt jaren later als nachtouder op deze dag toch vooral de woorden ‘Ik ook van mij’? Deze schrijvers weten er het een en ander vanaf! Schater, huil, wiebel en geniet mee met: Saskia De Coster, Roos Dickmann, Dean Bowen, Alyssa Gonzalez en Werner de Valk.

 

CJP'ers krijgen € 2,- korting bij Frontaal in WORM (aan de kassa).

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.