Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Frontaal Podium #34

Frontaal Podium #34
€ 5,- met CJP
Je maandelijkse dosis schrijvers in WORM

Loop je de bibliotheek plat en staan je bankafschriften vol met je favoriete boekwinkel? Dan ben je misschien toe aan iets nieuws. Frontaal is een schrijverspodium dat maandelijks een aantal goede schrijvers verzamelt om lekker mee te babbelen over de literatuur. Of het nu gevestigde auteurs zijn of juist jonge schrijvers. Literatuur stoffig? Niet bij Frontaal. 

Frontaal #34 staat geheel in het teken van Niemandsland. In het donker, in de liefde of in de loopgraven van het bestaan; wat betekent Niemandsland voor deze Literaire Superhelden en Grote Gasten? In dé maandelijkse literaire show van Rotterdam stropen deze schrijvers/performers hun mouwen op om ons eens te vertellen wat ze hiervan vinden. Zeker, de historische 100 jaar sinds het einde van de Grote Oorlog komt eerbiedig aan bod, maar net zo goed zullen de sprekers zich uitspreken over het ontbreken van ambitie, een consultatie bij de gynaecologe en cola met vanille.

Bereid je tijdens Editie #34 voor op mooie, vreemde, ontroerende en vooral hilarische voordrachten van: Kris van Steenberge, Joke van Caesbroeck, Josse Kok, Gerda Blees en Tomashii.

CJP'ers krijgen € 2,- korting bij Frontaal in WORM (aan de kassa).

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.