Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Frontaal #40: Zomerse kriebels!

Frontaal #40: Zomerse kriebels!
€ 4,- met CJP
Je maandelijkse dosis schrijvers in WORM

Loop je de bibliotheek plat en staan je bankafschriften vol met je favoriete boekwinkel? Dan ben je misschien toe aan iets nieuws. Frontaal is een schrijverspodium dat maandelijks een aantal goede schrijvers verzamelt om lekker mee te babbelen over de literatuur. Of het nu gevestigde auteurs zijn of juist jonge schrijvers. Literatuur stoffig? Niet bij Frontaal. 

Frontaal #40: Zomerse kriebels! | Simon(e) van Saarloos, Bianca Boer, Iduna Paalman e.v.a.

HÉT LITERAIR PODIUM VAN ROTTERDAM

Voel jij de zomer al in je broekje? Door zonlicht begint serotonine door onze lichamen te stromen en daar worden wij als mensen goed wild van. In het dierenrijk schudden de dieren hun veren op en likken ze hun vachten eens goed schoon, alvorens ze een dansje wagen. Hoe zit dat bij mensen? Hoe vertalen wij onze zomerse kriebels en waarom maken we eigenlijk zo’n boost aan blijmakende stofjes aan? Bovendien kampen we in de zomer met droogte, de hitte, het zweten en ongemakken als ratten, wespen en gillende kinderen. Zijn we dan allemaal gek geworden en zijn de zomerhaters dan wellicht de wijzen van onze tijd? Dit en meer tijdens de feestelijke 40e editie van Frontaal! Met in het programma: Simon(e) van Saarloos, Bianca Boer, Iduna Paalman, Marieke Polderdijk en Willem Claassen

CJP'ers krijgen € 2,- korting bij Frontaal in WORM (aan de kassa). 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Writers Unlimited
Tot 50% CJP-korting

Writers Unlimited

Voor de helft van de prijs naar het beste literaire festival van Den Haag

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.