Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

FotoFestival Naarden

FotoFestival Naarden
tot € 5,- CJP-korting
Foto’s uit het hier en nu

Al 15 jaar lang transformeert Naarden eens per jaar in een walhalla voor fotografen. Dit jaar staat het FotoFestival Naarden in het teken van right here, right now. Fotografie wordt steeds toegankelijker voor iedereen met een redelijke telefoon en dit verandert de onderwerpen van foto’s: actualiteit komt naar voren, grenzen tussen landen èn kunstvormen vervagen. Op het festival kun je tentoonstellingen van professionals en amateurs bezoeken, maar als bezoeker wordt je ook betrokken. Tijdens rondleidingen, lezingen, wedstrijden en andere activiteiten kom je een stapje dichter bij de foto’s dan normaal. Kom de foto’s dus bekijken bij FotoFestival Naarden, right here, right now.

Van 20 mei t/m 18 juni vindt het festival plaats in, je raadt het al, Naarden. Met je CJP-pas krijg je € 5,- korting voor tickets van maandag t/m donderdag en € 3,50 korting voor tickets van vrijdag t/m zondag. De korting is online én aan de kassa, neem je CJP-pas mee.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.