Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Flip en de Noormannen

Flip en de Noormannen
tot 50% CJP-korting
De schokkendste poëet van Nederland

Volgens Flip Noorman is make-up niet alleen de lipstick die men op de lippen smeert (of de naam van zijn nieuwe album.) Het is alles waarmee wij de werkelijkheid mooier of beter maken. Pure leugens dus, maar wel leugens waar hij vierkant achter staat. Hij maakt zich er namelijk zelf ook keihard schuldig aan. Zijn muziek komt voort uit het verlangen om op het podium te staan. De plek waar hij het heel even voor het zeggen heeft. Hij is er in ieder geval eerlijk over. En over andere zaken neemt Flip ook zeker geen blad voor de mond.

Met zijn band de Noormannen, vlijmscherpe woorden en een heleboel energie geeft Flip de mensheid weer zoals het is: rauw en bedrieglijk. Daar vraagt hij vaak de hulp van zijn publiek bij. ‘Brul!’ Schreeuwt hij dan. ‘Kreun! Ik wil een gezamenlijk orgasme!’ Hij pakt moeiteloos de beste elementen van concert, theater en cabaret bij elkaar en voegt dat samen in een razendsnelle show. Dat moet je gezien hebben!

T/m 19 mei speelt Flip in verschillende theaters door Nederland. Met een CJP-pas krijg je tot maar liefst 50% korting. Vind een theater bij jou in de buurt en de precieze korting door op de blauwe knop te klikken.

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Filmschuur Haarlem
€ 2,- lastminute CJP-korting

Filmschuur Haarlem

Het leukste filmhuis van Haarlem

Toneelschuur
€ 10,- lastminute CJP-korting

Toneelschuur

Zie de mooiste producties met flinke korting

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.