Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Filmhuis de Spiegel

Filmhuis de Spiegel
€ 2,- CJP-korting
Met je favoriete blauwe pas naar de mooiste films in Heerlen

De enige mensen op deze wereld die niet per se van films houden zijn degenen die zowel blind als doof zijn. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Gelukkig is de meerderheid van de wereldbevolking niet blind en doof tegelijk, dus barst het van de filmfans.

Deze bevolkingsgroep komt het best tot zijn recht in de bioscoop. En als zo'n bioscoop zelf ook nog een lust voor het oog is, kan het voor de filmfan helemaal niet meer op. Dit is het geval bij een bezoekje aan Filmhuis de Spiegel. Op de 5e verdieping van het glaspaleis in Heerlen kun je namelijk de mooiste internationale filmjuweeltjes op het witte doek zien. Niet de kaskrakers uit Hollywood, maar meesterwerken uit de filmgeschiedenis en de moderne, internationale filmkunst.

Uiteraard krijg je als CJP'er korting op al dit moois. Als je zwaait met je favoriete blauwe plastic, krijg je € 2,- korting. Ook online kunnen tickets met CJP-korting besteld worden. 

Check hier het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Sisters Brothers
tot € 2,50 CJP-korting

The Sisters Brothers

Het Wilde Westen met cowboys Jake Gyllenhaal en Joaquin Phoenix

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.