Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Film by the Sea

Film by the Sea
€ 2,- CJP-korting
Dag strandbarbecues, hoi knusse filmavonden

Als de zomer straks weer aan zijn einde komt zal het aantal handdoeken en volleybaltoernooien op het strand langzaam afnemen... Dat betekent minder zonnen, maar ook een reden om weer eens vaker naar de bioscoop te gaan! Als je zo veel gereisd hebt deze zomer en daar eigenlijk mee door wilt gaan, is het Film by the Sea festival echt wat voor jou. Boek nu alvast een reis naar Vlissingen begin september en geniet daar van het laatste beetje zon, zee en strand. Films draaien er ’s middags en ’s avonds in de CineVille. Overdag heb je de tijd om de bossen, duinen en stranden in de omgeving te verkennen. Rond het einde van de middag plof je neer in één van de zachte rode stoelen en ontdek je de première van veelbelovende films In Blue en Cargo, documentaires, lezingen of literaire salons. 

De cast en regisseur van de twee premièrefilms komen speciaal voor jou naar Zeeland om je vragen te beantwoorden. Met je CJP-pas krijg je € 2,- CJP-korting op elke film. Bespaar je lekker euro’s om een ijsje mee te halen aan de haven.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)

Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland

Welcome to The Village
€ 10,- CJP-korting

Welcome to The Village

Bezoek het leukste dorp van Friesland met CJP-korting

de Parade
4,- CJP-korting

de Parade

Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Dat kan allemaal tijdens de Parade

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.