Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Film by the Sea 2016

Film by the Sea 2016
€ 2,- CJP-korting
Filmavonden en familiegeheimen

Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort aan zee. Nederland kent vele badplaatsen waar je in de zomer terecht kunt voor je wekelijkse portie haring en ijs (niet per se tegelijk, maar ieder zo zijn ding). Wil jij de laatste dagen van de zomer niet alleen doorbrengen met een Cornetto op de boulevard, maar ook met de mooiste films en de fijnste literatuur? Dan is Vlissingen the place to be.

Van 9 tot 18 september staat de Zeeuwse stad in het teken van het internationale filmfestival Film by the Sea. Naast films kun je er ook terecht voor lezingen, colleges en concerten. Het thema van dit jaar is ‘familiegeheimen’, dus maak er een uitje van voor het hele gezin. Zo kom je misschien eindelijk te weten waarom oom Koos tante Patricia verlaten heeft.

De verkoop start half augustus en met CJP betaal je maar € 7,50 in plaats van de reguliere € 9,50. Zodra het volledige programma bekend is, vind je hier meer informatie. Voor nu kun je het programma bekijken met een klik op de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

EYE Filmmuseum Amsterdam
€ 5,50 CJP-korting

EYE Filmmuseum Amsterdam

Alles wat je moet weten over film leer je hier

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.