Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Festival Oude Muziek

Festival Oude Muziek
€ 10,- met CJP
Een reis door de tijd

Achter elk stuk muziek zit een verhaal en dat geldt ook tijdens het Festival Oude Muziek. Dit jaar staat het festival in het teken van de reformatie van Maarten Luther en alle tegenbewegingen die daar in heel Europa op volgden. Even om je geheugen op te frissen: in de 15de en 16de eeuw hadden de protestanten veel kritiek op de gebruiken van van het christendom. Deze tijd wordt geïllustreerd door meer dan tweehonderd concerten.

Het programma is immens en super divers, om het je makkelijk te maken, tippen wij alvast de mooiste, gekste en indrukwekkendste concerten.

Musica Fugit | 26, 27 augustus
Een interactieve straattheatervoorstelling, een hommage aan mensen op de vlucht. Confronterend, warm, spannend, melancholisch en een mysterieuze tocht die je samen met acteurs en musici onderneemt.

Correspondances | 26 augustus
Muziek als cruciaal onderdeel van het machtsspel van Lodewijk XIV. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Want je hoort tijdens dit concert ook gewoon de Eurovisie tune (in duurdere woorden: Charpentiers Te Deum).

Dialogos | 28 augustus
Even helemaal uit je comfortzone? Check dan de Bosnische melodieen en lokale volksmuziek van Dialogos. Extra tof: speelt wanneer de zon al onder is, op 7 hoog in hartje Utrecht!

Pieces of Tomorrow | 28 augustus
Speciaal voor Festival Oude Muziek is er een extra Pieces of Tomorrow editie. Ken je het nog niet? Dan moet je zeker gaan. Klassieke muziek, met een biertje in je hand, DJ St. Paul erbij en veel musici, veel power.

De Nederlandse Bachvereniging | 31 augustus
Oké, deze titel klinkt een beetje als een scouting of duivenschietclubje. Maar zij spelen wél de mooiste stukken van Bach (Mattheuspassie anyone?). Deze avond, een ode aan Bachs grote idool.

Voor maar € 10,- krijg je als CJP’er toegang tot bijna alle concerten, niet alleen onze tips (maar die zijn natuurlijk wel het leukst). 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.