Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Festival Hongerige Wolf 2019

Festival Hongerige Wolf 2019
tot € 15,- CJP-korting
Jonge talentvolle artiesten, bands & theatermakers

Festival Hongerige Wolf is een festival dat jonge & talentvolle artiesten een podium biedt op gebied van muziek, dans, theater, film, beeldende kunst en literatuur. Een karakteristiek podium voor eigenzinnige kunstenaars en muzikanten in het Groningse gehucht met de bijzondere naam: Hongerige Wolf. Muziek op het Schapenveld, theater op de Waddendijk, dansvoorstellingen in bloeiende tuinen van bewoners en films in het Ambonezenbos. En 's nachts kun je er tot in de kleine uurtjes dansen in de Danssilo onder de sterren tussen het wuivende graan. Kom gewoon langs en geniet van toffe bandjes, de opzwepende muziek, de mooie theatervoorstellingen en vette dj's in het Hoge Noorden.

Je kunt één, twee of alle drie de dagen naar Hongerige Wolf in Groningen. Met CJP krijg je tot € 15,- korting op bijvoorbeeld een dagkaart of een passe-partout. Klik op de blauwe knop en scoor je tickets. 

Haal je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

Dauwpop 2019 (UITVERKOCHT)
€ 7,50 CJP-korting

Dauwpop 2019 (UITVERKOCHT)

Festival middenin de bossen van Hellendoorn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.