Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Festival deBeschaving 2016

Festival deBeschaving 2016
€ 5,- CJP-korting
Vier deBeschaving in de Botanische Tuinen

Misschien wel het mooiste festival van Nederland. Midden in de Botanische tuinen van Utrecht is het zaterdag 2 juli tijd voor de Beschaving.

Het Utrechtse festival deBeschaving is voor creatieve geesten, nieuwsgierige aagjes en knappe koppen, aldus de site. Die drie vereisten zijn natuurlijk sowieso van toepassing op mensen met een  CJP-pas. Duh. Dit festival draait niet alleen om eten en muziek, maar vormt vooral een creatief speelveld. Een beetje zoals de gymzaal vroeger. De setting alleen al is een locatie om bij weg te dromen, de Botanische Tuinen van het Utrechtse Science Park. En da’s niet een tuintje zoals je ouders hebben, maar zeven hectare grond die rondom het 19e-eeuwse Fort Hoofddijk ligt. Hier kun je verdwalen tussen de bomen, bloemen en planten. Maar niet te lang, want er zijn live experimenten in de tuin waarbij je mogelijk tot nieuwe wetenschappelijke inzichten komt, er zijn geheime feestjes en volop biologisch eten. Breng je knappe kop en je Columbus-achtige skills mee dus.

Zouden we bijna de muziek vergeten: Dotan, SKIP&DIE en De Likt zijn nog maar een paar namen waar je in Utrecht de zomer mee kan beginnen. Was het maar vast juli...

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.