Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Fast & Furious Live

Fast & Furious Live
20% CJP-korting
Een avond vol actie

Het is de natte droom van elk persoon met een liefde voor snelle auto’s: Fast & Furious gaat live. In Londen wordt de spits afgebeten, maar daarna kan heel Europa genieten van deze vette live-ervaring. We zullen wel nog eventjes moeten wachten, want pas op 15 september is Nederland aan de beurt. Met alles erop en eraan – van stunts tot special effects – komen ze naar het GelreDome in Arnhem.

We hoeven je niet nog verder uit te leggen hoe tof, maar ook uniek deze kans is. Wel willen we er even bij zeggen dat CJP’ers 20% korting krijgen met gebruik van de code CJPFFL18. De ticketlink staat hieronder. Vergeet niet je trouwe, plastic vrind mee te nemen, want zonder pas zijn de tickets met korting niet geldig!

Let op: Fast & The Furious Live is verplaatst naar 15 september 2018. Heb je al kaarten gekocht en kun je niet op de nieuwe datum? Neem dan contact op met Ticketmaster. 

Koop hier de tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 1,50 CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.