Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

DeLaMar Theater: Falsettos

Falsettos
Geannuleerd
Modern family in New York

Falsettos vertelt het verhaal van een joodse 'modern family' in het New York van begin jaren 80. Marvin (William Spaaij) leeft onder één dak met zijn ex-vrouw Trina (Brigitte Heitzer), zoon Jason én zijn nieuwe vriend Whizzer (Job Greuter). Marvin is uit de kast gekomen, maar bij zijn gezin gebleven. Deze bijzondere gezinssamenstelling leidt tot allerlei pijnlijke en komische confrontaties. Als de nieuwe vriend van Marvins ex-vrouw ook nog bij hen intrekt, loopt de situatie compleet uit de hand en krijgt de viering van Jasons bar mitswa een onverwachte wending.

Met CJP krijg je het tweede kaartje gratis voor Falsettos in DeLaMar. Deze actie geldt alleen op woensdagen en donderdagen. Klik op de blauwe button om tickets te scoren.  

Het DeLaMar Theater heeft een coronaprotocol:

  • Aangepaste looproutes in het hele theater;
  • Rijen stoelen in de zaal weggehaald om de 1,5 meter te waarborgen;
  • Klik voor meer informatie op de blauwe button. 

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn de voorstellingen van Falsetto's geannuleerd.  Er wordt gekeken naar vervangende data. Als je een kaartje hebt gekocht, wordt er contact met je opgenomen door het betreffende theater.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.