Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Expeditie Knappe Koppen

Expeditie Knappe Koppen
€ 3,50 CJP-korting
VOC-tentoonstelling met André Kuipers

Welke wereld ontdek jij? Met gevaar voor eigen leven verkenden wetenschappers in de 17e eeuw de wereld aan boord van VOC-schepen. Dankzij hun doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid en ambitie veranderde het wereldbeeld van de Europeaan. In deze tentoonstelling maak je niet alleen kennis met vier belangrijke wetenschappers; je leert ook André Kuipers op een nieuwe manier kennen. Zijn liefde voor ruimtevaart ontstond uit een voorliefde voor de VOC. Als astronaut en wetenschapper herkent André Kuipers de veelzijdigheid, nieuwsgierigheid en het lef van zijn voorgangers. In 'Expeditie Knappe Koppen' gaat hij dieper in op de onderbelichte kant van zijn leven en werk, en vaart vooruit richting de toekomst.

Haal de avonturier in jezelf naar boven op de tentoonstelling Expeditie Knappe Koppen in het Maritiem Museum. Ontdek de wereld, geschiedenis en ruimte met € 3,50 CJP-korting. Klik snel op de blauwe button en koop die kaarten!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Maritiem Museum Rotterdam
€ 3,50 CJP-korting

Maritiem Museum Rotterdam

Alle hens aan dek! CJP-korting op het meest zeevarende museum van Nederland

Offshore Experience
€ 3,50 CJP-korting

Offshore Experience

Zonder energie ben je nergens

Dealen met Drugs
€ 3,50 CJP-korting

Dealen met Drugs

Onthullende kijk in Rotterdamse drugswereld

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.