Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Exit 2015

Exit 2015
€ 33,- CJP-korting
Een popfestival in een oud fort aan de donau in Servië? Let's go!

Dit jaar zin in een festival buiten de landsgrenzen? Klinken vier lange nachten grote dj’s en fijne bands in een prachtige burcht in Servië als een uitermate goed plan? Dan telt vanaf 9 juli nog maar een ding: Exit. Wat ooit begon als een studentenprotest voor democratie heeft nu geleid tot een van de grootste festivals van Oost-Europa.

Festivalliefhebbers van over de hele wereld komen deze zomer naar Servië om dit meerdaagse spektakel mee te maken. Grote naam om naar uit te kijken: niemand minder dan de naam Faithless prijkt bovenaan het affiche van Exit. Meer van de gitaren? No problemo! Motörhead is geboekt en ook het Britse Napalm Death komt met hun grindcore het festival opschudden. En dan krijg je ook nog eens €33 CJP-korting op je ticket incl. camping. Vervelend.

Speciaal voor CJP'ers
Nog even alles op een rijtje: Met je CJP-pas betaal je voor het festivalpakket (ticket + camping) € 122,- i.p.v. €155,-. Een korting van € 33,- die je niet wil laten liggen.

Voor die €122,- krijg je:

- Vier dagen lang het Exit Fesitval (9 juli t/m 12 juli)
- Zeven dagen toegang tot de camping (7 juli t/m 14 juli)
Let op: de stad heeft € 1,10 per dag bovenop je campingticket voor de zogenoemde 'citytaks', een soort toeristenbelasting. Dit zit dus niet bij je festivalpakket inbegrepen, je camping ticket wordt apart opgestuurd.
Ter compensatie: de biertjes in Servie kosten zo goed als niks. Klik op die button en pak je Exit korting!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.