Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Elisabeth in Concert

Elisabeth in Concert
30% CJP-korting
Keizerin Sissi op Paleis Soestdijk

Net zoals Sisi is ook Sissi verfrissend en zoet. Toch houdt de overeenkomst tussen de frisdrank en de Oostenrijkse keizerin daar op. Het leven van Elisabeth Amalie Eugenie in Beieren ging namelijk niet alleen over rozen. Wat begon als een romantisch sprookje aan het Weense Hof, eindigde in een persoonlijk drama. Na het overweldigende succes van vorig jaar, komt Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Met niemand minder dan Pia Douwes als Sissi en Stanley Burleson als de dood.

Het mooiste paleis óóit

Van 8 tot en met 24 juni kun je Elisabeth in Concert zien op Paleis Soestdijk! Ja, je leest het goed: Paleis Soestdijk. Dat sprookjesachtige witte paleis, waar je verdwaalt in de mooiste kamers. Hét Paleis van prins Bernhard en prinses Juliana. Je wilt gelijk een smoking of galajurk aan trekken. 

Koninklijke zitplaatsen

Bij zo'n prachtige voorstelling wil je vooraan zitten. En dat kan! Elisabeth in Concert biedt namelijk - speciaal voor CJP-ers - premium stoelen aan! 

Met CJP krijg je 30% korting op je ticket voor Elisabeth in Concert.* Teminste, als je op dinsdag, woensdag, donderdag of zondag komt. Maar natuurlijk vind je dat prima! Koop dus snel je kaarten en klik op die blauwe button!

* Korting geldig op premium-stoelen en de eerste of tweede rang. 

Koop je kaarten hier! Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

Disney's The Lion King
tot 50% CJP-korting

Disney's The Lion King

Feel the love tonight bij deze bekroonde musical

On Your Feet!
50% korting met CJP

On Your Feet!

50% lastminute korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.