Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival: Electro Symphonic Orchestra

Electro Symphonic Orchestra
€ 10,- met CJP
Symfonieorkest van synthesizers en luidsprekers

De grenzen tussen akoestische en elektronische muziek verdwijnen tijdens dit concert van Colin Benders' Electro Symphonic Orchestra. Na een succesvol voorproefje vorig jaar op het Holland Festival presenteert hij nu in de Grote Zaal van Het Concertgebouw – het walhalla van de orkestmuziek – een avondvullende compositie voor zijn splinternieuwe orkest van modulaire synthesizers en vele luidsprekers. Door deze luidsprekers ruimtelijk op te stellen op het podium en in de zaal wil Benders elektronische muziek maken die niet simpelweg in stereo klinkt, maar die de transparantie, dynamiek en expressiviteit heeft van een symfonieorkest. Voor de liefhebbers van ongehoorde klanken uit nog onontgonnen muzikale landschappen.

Ben je ook benieuwd naar deze combi tussen klassiek en elektronisch? Met CJP scoor je € 5,- korting voor deze show op 22 juni tijdens Holland Festival in het Concertgebouw in Amsterdam. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.