Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

De Doelen: Einstein on the Beach

Einstein on the Beach
€ 10,- CJP-korting
Een trance-opwekkend spektakel van zo'n drie uur

Met de 'opera' Einstein on the Beach verliet de inmiddels iconische minimal-componist Philip Glass in 1976 definitief de underground. De poëtische en multimediale happening kenmerkt zich door eindeloos herhaalde muzikale patronen, getallen en woorden. Nu bundelen het interdisciplinaire hedendaagse muziekensemble Ictus, het alles-kunnende koor Collegium Vocale Gent en Suzanne Vega (alt-popzangeres bekend van eighties-hits als Luka, Marlene on the wall en het eindeloos geremixte Tom's Diner) hun krachten voor een gloednieuwe versie.
Voor wie Philip Glass niet kent: naast opera's, concerto's, symfonieën en kamermuziek schreef Glass ook filmsoundtracks, bijvoorbeeld voor Kundun (over de Dalai Lama), The Hours met Meryl Streep en Julianne Moore en het experimentele Koyaanisqatsi uit 1982.

Ben je benieuwd geworden naar het stuk? Jij kunt Einstein on the Beach meemaken op 22 mei in De Doelen in Rotterdam. Zwaai met je blauwe pas en ontvang maar liefst € 10,- korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Doelen
€ 9,- met CJP

De Doelen

Jazz, wereldmuziek en klassiek voor een héél zacht prijsje

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.