Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Eindsprint online bijles

Eindsprint online bijles
25% CJP-korting
Bijles op afstand

Heb je moeite met één of meerdere vakken op school? Geen nood! In heel Nederland staan Eindsprint bijlesstudenten voor je klaar om je te helpen. En het mooiste is: dit kan gewoon vanachter je computer, via een videoverbinding. Zo kan je zelf kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook worden de aantekeningen op het whiteboard opgeslagen én wordt de bijles opgenomen. Super handig! Kan je die lastige formule van natuurkunde zo vaak oefenen als je wil.

Het maakt niet uit of je in de brugklas, halverwege de middelbare school of in je eindexamenjaar zit. Eindsprint heeft voor elk niveau, leerjaar en vak enthousiaste bijlesdocenten klaar staan. Ook wordt per bijles bijgehouden hoeveel voortgang je boekt. Ga je in ieder geval minder zenuwachtig de proefwerkweek in!

Per maand kan je kiezen of je vier, zes of acht uur bijles wilt en dit is maandelijks op te zeggen of te wijzigen. Met je Cultuurkaart krijg je 25% korting op alle bijlesuren die je dit schooljaar bij Eindsprint volgt. Klik op de blauwe knop en bekijk rustig hoe het allemaal werkt. 

Bekijk meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Eindsprint Examentraining
€ 100,- CJP-korting

Eindsprint Examentraining

Wie zegt dat je niet een beetje hulp mag krijgen bij je examen?

Eindsprint Oefenboeken
€ 5,- CJP-korting

Eindsprint Oefenboeken

Leren was nog nooit zo makkelijk

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.