Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining
€ 100,- CJP-korting
Wie zegt dat je niet een beetje hulp mag krijgen bij je examen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen languit op de bank te luieren in je welverdiende schoolvakanties tijdens het examenjaar, maar je kunt óók je slagingskansen vergroten in één van die schoolvakanties zodat je zeker weet dat je volgend jaar kunt beginnen aan je studententijd.

Eindsprint Examentraining biedt driedaagse examentrainingen aan in de kerst-, voorjaars-, mei- en zomervakantie. Lekker veel aandacht in groepjes van maximaal vijf leerlingen. Zo zit je er straks rustig bij tijdens je laatste toetsen en eindexamen. Tijdens een examentraining wordt de examenstof in drie dagen tijd besproken en oefen je al deze onderdelen grondig.

Een examentraining kun je volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Groningen en Enschede. Volg bijvoorbeeld een training voor Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, M&O, Economie, Wiskunde A, Wiskunde B, Engels of Nederlands. Dit kan op zowel havo- als vwo-niveau.

Met je Cultuurkaart krijg je nu € 100,- korting op een examentraining. Vul bij het aanmelden je geboortedatum en pasnummer in om je korting te krijgen. Daarbovenop kun je nog eens € 50,- van het inschrijfgeld terugverdienen door samen met vrienden/vriendinnen een training te volgen. Goedkoop én gezellig dus! Klik op de blauwe knop voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Boek hier je training! Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Eindsprint online bijles
25% CJP-korting

Eindsprint online bijles

Bijles op afstand

Eindsprint Oefenboeken
€ 5,- CJP-korting

Eindsprint Oefenboeken

Leren was nog nooit zo makkelijk

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.