Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Fotomuseum Den Haag: Eddy Posthuma de Boer

Eddy Posthuma de Boer
€ 2,- CJP-korting
De wereld zoals 'ie werkelijk is

Eigenlijk wilde Eddy Posthuma de Boer films maken, maar dat kon nog niet in Nederland eind jaren veertig. Dus ging hij maar als fotograaf verder. Hij is vooral beïnvloedt door de humanistische fotografie, een beweging die vlak na de Tweede Wereldoorlog in Europa opkwam. Hij legt het menselijk bestaan en hun gebruiken vast die ons als mensen met elkaar verbindt. Hij fotografeerde in de straten van Amsterdam en legde ook de cultuur van jazz- en rock-’n-rollmuziek vast. Mensen op brommers, met kinderwagens en in de auto. En heel veel fietsen.

  • Eddy Posthuma de Boer - De eerste foto van God is verlengd t/m 23 augustus 2020. Met CJP krijg je € 3,50 korting en betaal je nog maar € 12,50.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Fotomuseum Den Haag en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Fotomuseum Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Fotomuseum Den Haag

Toegang tot de baby onder de fotografiemusea kost je bijna niets

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.