Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Drukkerijmuseum Meppel

Drukkerijmuseum Meppel
€ 2,- CJP-korting
Voor heel weinig knaken van de boekdrukkunst op de hoogte raken

Beyonce zingt heel vaak dat we het niet moeten doen, maar tóch maken we ons er schuldig aan: dingen voor lief nemen. Zoals je wederhelft, je ouders of de vrouw die altijd op je extreem kwijlende hond past. We vinden het heel gewoon dat ze er zijn.

Hetzelfde geldt voor het boek, ook dat waarderen we niet echt. Heel jammer, want dat zouden we wel moeten doen. De drukkunst is namelijk de handigste uitvinding die er ooit is gedaan. Zonder zou je studie bijvoorbeeld honderd jaar langer duren en dat is het op één na gruwelijkste idee ooit. Tongzoenen met Patty Brard is nog net een tandje erger.

Dus, lieve CJP’er, stellen wij voor dat je de drukkunst iets meer gaat respecteren. De perfecte plek om hier mee te beginnen is het Drukkerijmuseum in Meppel. Om de drempel nóg iets lager te maken krijg je ook nog eens korting. Met je CJP-pas krijg je € 2,- korting op de reguliere entreeprijs. 

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.