Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Centraal Museum: Dromen in beton

Dromen in beton
€ 6,- CJP-korting
Een frisse blik op wonen en werken in de stad

Het zoeken naar een woning in studentensteden is, zacht uitgedrukt, een hel. Wij gaan liever naar een corpsontgroening dan naar een hospiteeravond en zelfs die leveren, als je heel veel geluk hebt, niet veel beters op dan een hok van 4 vierkante meter in een smerig studenenhuis.

Kanaleneiland werd ooit gepresenteerd als dé oplossing voor het woningtekort in Utrecht. De waarheid bleek minder rooskleurig. De tentoonstelling Dromen in beton gaat over Kanaleneiland en Hoog Catharijne: twee utopische bouwprojecten met een onstuimige geschiedenis. Wat kunnen we leren van ons verleden? Het Centraal Museum duikt in het verleden én de toekomst en zoekt een nieuw perspectief op wonen en werken in de stad. 

De tentoonstelling Dromen in beton is vanaf 28 september te zien in het Centraal Museum in Utrecht. Met CJP betaal je € 8,- in plaats van € 14,-. Bestel je kaarten via de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Centraal Museum
€8,- CJP-korting

Centraal Museum

Het grootste kunstmuseum in Utrecht stad en provincie

Het Rietveld Schröderhuis
€ 7,50 CJP-korting

Het Rietveld Schröderhuis

De Stijl van Rietveld

Centraal Museum
€ 8,- CJP-korting

Centraal Museum

Mijn enorme courgette wacht hier op jou

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.