Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Dordrechts Museum

Dordrechts Museum
€ 9,- CJP-korting
Leer alles over de thuisstad van FC Dordrecht

Het begon allemaal in 1842. Toen kreeg een anoniem persoon een schilderij in de schoot geworpen van een eveneens anoniem iemand. Dit was het begin van één van de oudste musea van ons land: het Dordrechts Museum.

Inmiddels bestaat de collectie van dit museum uit iets meer dan één werk. Sterker nog, het heeft een hele uitgebreide collectie die zich uitstrekt over vijf eeuwen.

Speciale aandacht is er voor de Dordtse Meesters. Want je vergist je vies als je denkt dat Dordrecht alleen de stad is van de voetbalvereniging die opeens een wel heel wilde upgrade naar de eredivisie maakte. Het is ook de stad waar in de zeventiende eeuw heel veel en heel goed werd geschilderd. Door Ferdinand Bol en Albert Cuyp, bijvoorbeeld.

Als CJP’er kun je de collectie van het Dordrechts Museum met flink wat korting betalen. Je betaalt in plaats van € 15,- maar € 6,-. Da's € 9,- korting!. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan hebben wij een hele leuke verrassing voor je: GRATIS entree!

Check hier de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.