Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Donnie & Joost in Carré

Donnie & Joost in Carré
25% CJP-korting
One night only met De Fenomeen & Albino

Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

De één ken je als de mannelijke Marilyn Monroe, Maradonnie of De Fenomeen. De ander noemen we afwisselend Parmezaan, Scandinavian Boy of Albino. We hebben het natuurlijk over Nederlands meest illustere hiphopduo: Donnie & Joost. Afzonderlijk van elkaar gingen ze dit jaar al door de geluidsbarrière. Joost liet geen spaan heel van de X-Ray op Lowlands en Donnie scoorde een dikke vette viral hit met Snelle Planga. En nu, als kers op de taart, een eenmalige show in Koninklijk Theater Carré. Hiphopgeschiedenis!

Je scoort nu 25% korting op kaarten voor Donnie & Joost in Carré tijdens CJP Weekly. Het gaat om de rangen 3 en 4 en je kunt maximaal 2 kaarten per CJP-pas bestellen. Voor rang 3 is dat een prijs van € 18,90 (incl. servicekosten) en voor rang 4 betaal je € 15,95 (incl. servicekosten). Klik op de link hieronder en ga ook viraal in Carré!

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.