Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Disney's The Lion King

Disney's The Lion King
30%, vooraf boekbaar met CJP
Feel the love tonight, of een andere avond van de week natuurlijk

Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Vergeet die trip en ga naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bij Disney’s The Lion King waan je je op de savanne, slinger je door de jungle en kijk je ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Naidjim Severina, Gaika Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa. Disney’s The Lion King is een sensatie met liedjes die zó aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt.

We zijn supertrots dat je nu ook met je CJP-pas naar de musical Disney’s The Lion King kan. De details van de deal op een rij:

  • CJP'ers krijgen 30% korting. Je kunt maximaal een week vooruit boeken. Voorbeeld: bestel je op 10 februari tickets, dan kun je een voorstelling kiezen tussen 10 februari en 16 februari.
  • Heb je liever een hogere last-minute korting van 50%? Klik dan hier.
  • Je kunt max. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. de CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling. 
  • Bestel je kaarten via onderstaande link, of vanaf 10:00 telefonisch via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Lion King' of aan de kassa van het AFAS Circustheater Scheveningen. Op = op.

Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Kaartprijzen zijn inclusief € 6,85 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. € 2,55 verzendkosten (per boeking).

Log in en pak deze korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Disney's The Lion King
50% last-minute CJP-korting

Disney's The Lion King

Ga vanavond nog naar de Koning der Musicals

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.