Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Disney's The Lion King

Disney's The Lion King
30%, vooraf boekbaar met CJP
Feel the love tonight

Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood? Vergeet die trip en ga naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bij Disney’s The Lion King waan je je op de savanne, slinger je door de jungle en kijk je ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Naidjim Severina, Gaika Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa. Disney’s The Lion King is een sensatie met liedjes die zó aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt.

We zijn supertrots dat je nu ook met je CJP-pas naar de musical Disney’s The Lion King kan. Reserveer je kaarten vanaf een week van te voren en krijg 30% korting. Neem je familie of vrienden gezellig mee want, je mag maar liefst vier kaarten per CJP-pas bestellen. 

Je kunt tickets maximaal één week vooruit boeken via onderstaande link, vanaf 10:00 telefonisch 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-The Lion King' of aan de kassa van het AFAS Circustheater Scheveningen. Maximaal 4 stoelen per CJP-pas. Op = op.

Boek je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas