Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Disney's Beauty and the Beast

Disney's Beauty and the Beast
50% CJP-korting
Als het beest van huis is, dansen de borden op tafel

Het zal je maar gebeuren: het ene moment ben je druk bezig het zilverwerk te poetsen met je zilverpoetscollegae, het andere moment ben je plots zelf een lepel, een zoutvaatje of een flessenopener. Het overkwam het voltallige kasteelpersoneel in de musical Disney's Beauty and the Beast, nadat hun crib door een tovenares werd vervloekt. Oh ja, en de heer des huizes mocht voortaan door het leven als een monster. Doe er nog een scheutje gijzeling en een snufje zoöfilie (mens hartje dier) bij en de ellende is compleet.

Maar Disney zou Disney niet zijn als deze misère niet uit volle borst werd weggezongen en -gedanst met nummers als Meisje en het Beest en het ietwat dubieuze Kom Er In. Een adembenemend decor, flamboyante kostuums en uitbundige pruiken maken het spektakelstuk af. Je zou bijna willen dat je zelf een dansend servetje was!

Disney's Beauty & The Beast stopt! Daarom een mooi afscheidscadeau voor CJP'ers. Je kunt nu al kaartjes vooruit boeken voor de gehele speelperiode, mét 50% CJP-korting. Max. 4 tickets per CJP-pas, en je moet uiteraard zelf één van de bezoekers zijn.

Koop je tickets online of telefonisch via 0900 – 1353 (45 cpm) onder vermelding van ‘CJP - Beauty and the Beast’ en je CJP-nummer. Vergeet niet je CJP-pas mee te nemen naar het theater.

Voorwaarden: Korting is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen. Exclusief reserverings- en transactiekosten. Geldt niet voor golden en platinum seats. Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend. Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Lion King
30% CJP-korting

The Lion King

Boek met 30% vooruit en feel the love

The Lion King last-minute
50% last-minute CJP-korting

The Lion King last-minute

Ga vanavond nog naar de Koning der Musicals

Anastasia
30% CJP-korting

Anastasia

Groot Broadway-succes komt naar Scheveningen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.