Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Teylers Museum: Dinomakers

Dinomakers
€ 6,- CJP-korting
Dinodingen

Van dino’s met schubben tot dino’s met veren. Van de langzame Triceratops tot de snelle velociraptor. En dat gekke uitsteeksel dat op de neus van de iguanodon werd afgebeeld, bleek uiteindelijk zijn duim. Miljoenen jaren oude fossielen zijn vaak het enige tastbare bewijs van de oertijd.

In Dinomakers krijg je een overzicht van twee eeuwen paleokunst: verbeelding van dino’s en ander prehistorisch leven door kunstenaars en wetenschappers. Fossielen, schilderijen, tekeningen, toverlantaarnplaatjes, films en modellen: verwonder je over de enorme verbeeldingskracht van de dinomakers en hun steeds veranderende creaties.

  • Dinomakers is verlengd t/m 23 augustus 2020. Met je CJP krijg je € 6,- korting en hoef je nog maar € 8,- te betalen.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar Teylers Museum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Teylers Museum
€ 6,- CJP-korting

Teylers Museum

Het oudste museum van Nederland

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.