Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Der goldene Handschuhe

Der goldene Handschuhe
€ 7,50 met CJP
Genadeloze horrormoordenaar op het witte doek

De nieuwe film van regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Aus dem nichts) is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige bestseller over de gruweldaden van de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka. In de jaren zeventig maakte hij Hamburg onveilig en vermoordde meerdere vrouwen. Dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg Zum Goldenen Handschuh. Zo ook Fritz Honka. Schnaps, schlagers en sigaretten… Het café lijkt een afvoerput van het Hamburgse nachtleven, maar zelfs daar kan het publiek het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café, die hij thuis vermoordt en in stukken snijdt.

Der goldene Handschuh is vanaf 20 juni te zien in Louis Hartlooper Complex en Springhaver in Utrecht. Van maandag tot en met donderdag betaal je slechts € 7,50 met je CJP-pas. Klik op de blauwe button voor de filmtijden! Deze korting is alleen geldig bij de kassa.

Check filmtijden Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

Le Jeune Ahmet
€ 2,- CJP-korting

Le Jeune Ahmet

Een film vol dwingende vragen zonder makkelijke oplossing

Au Bout Des Doigts
tot € 2,50 CJP-korting

Au Bout Des Doigts

Een feelgoodfilm vol prachtige muziek

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.