Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Universiteit van Nederland

De Universiteit van Nederland
50% CJP-korting
Nooit meer kennishonger

Heb je vandaag wat geleerd? De ingrediënten van een pot pindakaas bestudeerd tijdens de lunch? Je afgevraagd waarom we zomertijd hebben? Het is duidelijk, jij hebt kennishonger. Die is niet te stillen, ook al zit je nog dagelijks in de collegebanken of spel je de krant na een kantoordag.

De Universiteit van Nederland biedt uitkomst. Op hun website kijk je dagelijks hoorcolleges van de beste hoogleraren. Je hoeft dus niet met een krakkemikkige fiets naar de campus te hobbelen en bespaart zo’n tweeduizend euro collegegeld: de Universiteit van Nederland biedt de colleges op hun website gratis aan. Ook het kiezen van een studie of vakkenpakket kun je lekker links laten liggen. De wetenschappers van de UvN zijn verbonden aan verschillende universiteiten en doceren in geschiedenis, recht, taal, sociologie, voeding… De lijst is oneindig. Trainingsbroek aan en op naar college!

Wil je graag de opnames van een UvN-college bijwonen? Met je CJP-pas krijg je 50% korting op een ticket. Zo betaal je maar € 5,- in plaats van € 10,-. Klik op de blauwe balk hieronder en grijp die korting.

Koop je ticket Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

020Studio
Tot 20% CJP-korting

020Studio

Geef jezelf een make-over met CJP-korting

iMac 21,5-inch
€ 103,52 CJP-korting

iMac 21,5-inch

Nieuwe pc nodig? Probeer dan eens de iMac 21,5-inch voor een zacht CJP-prijsje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.