Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Tweeling

De Tweeling
50% CJP-korting
Een bijzondere tweeling

Wist je dat tweelingen twee keer zoveel kans hebben om linkshandig te zijn? Of dat ze maanden na elkaar kunnen worden geboren? Of dat sommige tweelingen elkaars spiegelbeeld zijn, met moedervlekken aan de tegenovergestelde kant? Mysterieuze wezens zijn het, die tot de verbeelding blijven spreken. Geef maar toe dat je The Parent Trap, met twee nog onschuldige Linsday Lohans erin, mínstens twee keer gezien hebt.

Maar verhalen over tweelingzussen die gescheiden opgroeiden waren er al eerder. Tessa de Loo’s prachtige boek De Tweeling bijvoorbeeld, beschrijft het leven van tweelingzussen Lotte en Anna. Ze worden op 7-jarige leeftijd uit elkaar gehaald, waarna de een in Duitsland opgroeit en de ander in Nederland. Als je de oorlog allebei van een andere kant meemaakt, blijkt het niet heel makkelijk daarna weer dikke vrienden te worden. De musical De Tweeling brengt de zussen opnieuw tot leven, op de muziek van Ilse DeLange en JB Meijers. Met je CJP-pas zie je nu de twee zussen met 50% korting.

Let op: De Tweeling staat van 28 april t/m 22 mei in het Nieuwe Luxor Theater. Hier geldt een last-minute korting, alleen geldig op de dag zelf, (1 kaart per CJP-pas). 

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
50% CJP-korting

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Met 50% korting naar de musical

Vele hemels boven de zevende
tot 50% CJP-korting

Vele hemels boven de zevende

Het boek van Griet op de Beeck op de planken

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.