Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Pont

De Pont
Gratis met CJP
Nu te zien: prachtige portretten van Rineke Dijkstra

Men neme een kwart Ai WeiWei, roert daar voorzichtig wat Jeff Wall en Marlene Dumas doorheen et voilà: de meest kunstzinnige mensensoep die je ooit hebt gegeten. Wat? Je kijkt liever naar het werk van bovengenoemden in plaats van ze opeten? Dat is inderdaad ook een optie. Dit kan sinds 1992, dankzij de gulle schenkingen van wijlen Jan de Pont, bij museum De Pont in Tilburg. Inmiddels hangen hier heel wat pareltjes van kunstzinnige zwaargewichten aan de muren.

Nu te zien: Rineke Dijkstra (t/m 22 juli)
Neerlands portrettenkoningin, bekend van de serie Strandportretten is overal in de wereld met haar foto's te zien. Nu is een groot deel van haar collectie portretten bij elkaar gebracht in de Pont. Zoals dit meisje dat met een jongen is gefotografeerd in het Vondelpark in Amsterdam.

Jij als CJP’er hoeft absoluut je spaarvarken niet stuk te slaan om dit moois te zien, want toegang tot De Pont is voor jou helemaal gratis. Ja, huilen van geluk is nu volledig terecht.

Verdiep je hier alvast in de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.