Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Nacht van de Geschiedenis

De Nacht van de Geschiedenis
€ 12,50 CJP-korting
Een avond in het Rijks

Door de gigantische ramen van het Rijksmuseum valt het licht van de maan precies op De Nachtwacht. Het geluid van de enorme klok vult de hal om middernacht met twaalf klokslagen. Alle bezoekers luisteren muisstil naar de verhalen van deskundigen Gloria Wekker, Beatrice de Graaf en Ruben Terlou. Het klinkt als een sprookje, maar het is 'gewoon' De Nacht van de Geschiedenis.

Deze editie leren we aan de hand van sprekers, debatten, lezingen en interviews meer over het thema Grenzen. Daarnaast zorgen audiovoorstellingen, dans en muziek voor de nodige afwisseling. Ook vertellen conservatoren ‘verhalen op zaal’ bij voorwerpen uit de enorme collectie van het Rijks. Zo kom je van alles te weten over Het Melkmeisje van Vermeer waarmee je de blits maakt op menig familieverjaardag.

Zin in een grenzeloze nacht vol weetjes en verhalen over de geschiedenis? Bezoek De Nacht van de Geschiedenis dan 29 oktober met een CJP-korting van € 12,50. Je betaalt dan in plaats van € 30,- nog maar € 17,50 voor een nacht in het Rijksmuseum. Scoor een kaartje met een klik op de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Tuinen van het Rijksmuseum
Gratis met CJP

Tuinen van het Rijksmuseum

Niet alleen binnen is het prachtig

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.