Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Marathon

De Marathon
tot 50% CJP-korting
Hardlopers zijn doodlopers

Als het over hardlopen gaat, heb je drie soorten mensen. De eerste groep snapt überhaupt niet waarom je voor de lol zou rennen. Zelfs een sprintje voor de bus gaat hen al te ver. Groep twee noemt ‘hardlopen’ als één van hun hobby’s, maar in werkelijkheid hebben ze ooit een keer meegedaan aan een 5K-wedstrijd en liggen hun sportschoenen al de hele winter achter in de kast. Als laatste heb je de fanatiekelingen, die voor negen uur ’s ochtends al een rondje van minstens twintig kilometer uit hun mouw hebben geschud. Mafkezen.

Een marathon lopen is een categorie apart. Tijdens de theatervoorstelling De Marathon gaan vier Rotterdamse garagemonteurs de strijd aan om het bedrijf van hun maat te redden. Al snel blijkt: het gaat niet om de bestemming, maar om de reis ernaartoe. De succesvolle film is nu te zien als theaterstuk.

De voorstelling is van 3 maart t/m 28 mei te zien in theaters door heel Nederland. Natuurlijk met CJP-korting (scroll naar beneden voor de precieze kortingen).

Nog geen CJP-pas?

5 - 16 april | Chassé Theater, Breda | 50% last-minute korting

3 - 14 mei | DeLaMar Theater, Amsterdam | 50% last-minute korting

21 - 24 mei | Schouwburg Orpheus | € 2,50 korting

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Vele hemels boven de zevende
tot 50% CJP-korting

Vele hemels boven de zevende

Het boek van Griet op de Beeck op de planken

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.