Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Kom

De Kom
Last minute met CJP
Je laatste tien euro besteed je hier sowieso goed

Sommige plekken zijn perfect voor het aanmaken van nieuwe herinneringen. Het theater is hier  een goed voorbeeld van. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, zullen we een van onze eigen theatrale ervaringen met je delen.

In 1997 werd dit land verblijdt met de theaterbewerking van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek. Waar het allemaal precies over ging (iets met Sjakie, dat sowieso), weten we niet meer zo goed, maar dat elk kind na afloop heel, héél veel snoep kreeg vervulde ons met zo veel blijdschap dat de voorstelling ons voor altijd bij zal blijven.

Wil jij ook zo’n ervaring? Dan moet je heel snel naar theater De Kom in Nieuwegein te rennen. Daar zie je alle grote voorstellingen van het moment met CJP-korting. Althans, als je een beetje geluk hebt. Mocht een voorstelling een half uur voor aanvang nog niet uitverkocht zijn, dan mag je voor € 10,- naar binnen.

Hier vind je het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.