Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De kersentuin

De kersentuin
€ 5,- CJP-korting
Kapitalistische belangen en verloren kansen

De gevierde Engelse regisseur Simon McBurney werkt voor het eerst met het ITA-ensemble. Hij stort zich op De kersentuin, het laatste toneelstuk dat Anton Tsjechov schreef, over de pijnlijke ondergang van mensen die leven in de illusie van het verleden. Weduwe Ranjevskaja (Chris Nietvelt) keert terug naar haar Russische geboortegrond. Maar de wereld is veranderd. Er zijn hoge schulden en zakenman Lopachin (Gijs Scholten van Aschat) ziet maar één uitweg waarmee hij de familie noodgedwongen de nieuwe tijd in kan sleuren. De verfijnde tekening van mensen die leven in de hunkering naar iets dat niet meer bestaat, heeft De kersentuin doen uitgroeien tot een van de meest geliefde stukken uit het wereldrepertoire.

De kersentuin zie je op verschillende tijden van 13 t/m 23 juni in het Internationaal Theater Amsterdam. Zwaai met je CJP-pas in de rondte en krijg een lekkere korting van € 5,-! Klik  hieronder en scoor je tickets. 

Bestel hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam: Los Incontados
€ 19,- met CJP

Internationaal Theater Amsterdam: Los Incontados

Tussen feest en geweld in Colombiaanse etno-fictie

Internationaal Theater Amsterdam: Crash park - La vie d'une île
€ 19,- met CJP
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.