Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Jonge Schrijversavond

De Jonge Schrijversavond
€ 5,- CJP-korting
Een laatste keer De Jonge Schrijversavond

Anna Drijver, Philip Huff, Pepijn Lanen… Zomaar wat namen die eerder op dit schrijffestijn te gast waren. Dit jaar vindt de zevende en laatste editie plaats en die moet er natuurlijk met een knaller uit. Arjen Lubach, Marieke Rijneveld en Elfie Tromp zijn een greep uit de auteurs die deze avond het podium zullen betreden. Met de scherpe interviewvragen van Maurice Seleky kennen we dit gezelschap aan het eind van de avond waarschijnlijk beter dan onze eigen achternicht.

Duik in de wereld van literatuur en leer hoe deze jonge schrijvers hun pen hebben opgepakt. Waar halen ze inspiratie vandaan? Hoe is het nou echt om een boek te schrijven? En hoeveel baseren ze op hun eigen leven? Ontdek het tijdens De Jonge Schrijversavond in de Stadsschouwburg van Amsterdam.

30 september vieren we met een lach en een traan voor de laatste keer op deze manier de literatuur. Wil je daarbij zijn? Met CJP betaal je in plaats van € 15,- nog maar € 10,- voor een toegangskaart. Bestel je kaarten met een klik op de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Jonge Schrijversavond
€ 3,- CJP-korting

Jonge Schrijversavond

De literaire talkshow met jong schrijftalent

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa