Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Hortus

De Hortus
€ 4,- CJP-korting
De beste plek in Amsterdam om groene vingers te kweken

Ergens tussen de bakfietsmoeders, Artis en hipstermannen met knot vind je een oase van rust. Deze plek is de Hortus Botanicus Amsterdam, een van de oudste botanische tuinen ter wereld.

Op zich is dat al best bijzonder, maar het zijn natuurlijk de planten die deze plek zo speciaal maken. Die zijn namelijk heel erg mooi.. Zo groeit er een plant die luistert naar de alles verklarende Zuid-Afrikaanse naam Tweeblaarkanniedood. Dit onverwoestbare, tweebladerige plantje groeit in principe alleen in de woestijn in het kurkdroge Namibië, maar aan de Amsterdamse Plantage Middenlaan kun je dus ook een exemplaar bewonderen.

Naast de Tweeblaarkanniedood heeft deze Hortus nog veel, véél meer planten die absoluut het checken waard zijn. Jij als CJP’er kunt dat zelfs doen met korting. Op vertoon van je pas hoef je namelijk maar € 4,50 te betalen in plaats van € 8,50. Dat scheelt je dus € 4,-.

Check hier de collectie Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.