Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De grote prijs van Nederland

De grote prijs van Nederland
€ 1,50 CJP-korting
De Grote Prijs met grote korting

Wat is nou dé grote prijs van Nederland? Volgens deze competitie is dat optreden op festivals en studiotijd. Dat is namelijk wat je als muzikant kunt winnen bij De Grote Prijs van Nederland. Hier wordt opkomend talent klaargestoomd in bootcamps, waarna ze alles op alles zetten om te winnen. De artiesten worden dit jaar gecoached door onder andere Sef (Flinke Namen), Sticks (Opgezwolle) en Dennis van Leeuwen (Kane).

De finale is het muzikale equivalent van The Hunger Games: artiesten gaan de strijd met elkaar aan tot het bittere einde. Er kan maar één de winnaar zijn. (Nou ja, één per categorie dan). Minstens zo spannend als de film dus, alleen nét wat minder bloederig. Met jouw blauwe pas kun je hier met een fijne korting heen. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je mooi investeren in een eigen instrument bijvoorbeeld. Daarmee sta je volgend jaar natuurlijk zelf op het podium van De Grote Prijs van Nederland. Je hebt dus nog een jaar de tijd om een muzikaal genie te worden. Ondertussen kun je bij deze shows alvast kijken hoe het moet:

Finale
18 december: Hiphop – Paradiso, Amsterdam
18 december: Singer-songwriter – Paradiso, Amsterdam

Met een CJP-pas krijg je € 1,50 korting, waardoor je hier voor maar € 7,50 bij bent. Klik op de blauwe knop om kaartjes te bestellen

 

Koop hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Paradiso
Minstens € 2,50 CJP-korting

Paradiso

Minstens € 2,50 korting op speciaal geselecteerde concerten

Paradisolezingen
€ 7,- CJP-korting

Paradisolezingen

Verrijk jezelf met nieuwe kennis voor een zacht prijsje

Tolhuistuin
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin

Tollen in Noord Gestoord