Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg
€10,- last minute met CJP
Prop jezelf vol voordelig theater bij De Goudse Schouwburg

Sommige plekken zijn perfect voor het aanmaken van nieuwe herinneringen. Het theater is hier  een goed voorbeeld van. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, zullen we een van onze eigen theatrale ervaringen met je delen.

 In 1997 werd dit land verblijd met de theaterbewerking van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek. Waar het allemaal precies over ging (iets met Sjakie, dat sowieso), weten we niet meer zo goed, maar dat elk kind na afloop heel, héél veel snoep kreeg vervulde ons met zo veel blijdschap dat de voorstelling ons voor altijd bij zal blijven.

Wil jij ook zo’n ervaring? Dan moet je heel snel naar De Goudse Schouwburg in Gouda rennen. Daar zie je alle grote voorstellingen van het moment met CJP-korting en de Goudse Schouwburg heeft de gezelligste nazit van het land, artiesten schijnen vaak samen met bezoekers in het Theatercafé nog wat te drinken! Als je een beetje geluk hebt, ben jij daar gewoon bij. Mocht een voorstelling een half uur voor aanvang nog niet uitverkocht zijn, dan mag je voor € 10,- naar binnen. Veel leuker gaat het niet worden.

Tip: ga op 6 januari naar De Gelukkigste Dag met Johnny de Mol en Johanna ter Steege. Speciaal voor CJP'ers is er 25% korting op de voorstelling. Je kunt je kaartjes nu al online bestellen.

De agenda vind je hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

In Amsterdam op het laatste moment naar toptheater? Dat kan.

Rotterdamse Schouwburg
Tot € 11,- CJP-korting

Rotterdamse Schouwburg

Theatraal Rotterdam krijg je voor nop met je favoriete blauwe pas