Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg
€10,- last minute met CJP
Prop jezelf vol voordelig theater bij De Goudse Schouwburg

Sommige plekken zijn perfect voor het aanmaken van nieuwe herinneringen. Het theater is hier  een goed voorbeeld van. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, zullen we een van onze eigen theatrale ervaringen met je delen.

 In 1997 werd dit land verblijd met de theaterbewerking van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek. Waar het allemaal precies over ging (iets met Sjakie, dat sowieso), weten we niet meer zo goed, maar dat elk kind na afloop heel, héél veel snoep kreeg vervulde ons met zo veel blijdschap dat de voorstelling ons voor altijd bij zal blijven.

Wil jij ook zo’n ervaring? Dan moet je heel snel naar De Goudse Schouwburg in Gouda rennen. Daar zie je alle grote voorstellingen van het moment met CJP-korting en de Goudse Schouwburg heeft de gezelligste nazit van het land, artiesten schijnen vaak samen met bezoekers in het Theatercafé nog wat te drinken! Als je een beetje geluk hebt, ben jij daar gewoon bij.

Mocht een voorstelling een half uur voor aanvang nog niet uitverkocht zijn, dan mag je voor € 10,- naar binnen. Veel leuker gaat het niet worden.

De agenda vind je hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.