Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Amsterdamse Bostheater: De Drie Musketiers

De Drie Musketiers
€ 4,- CJP-korting
Spektakeltheater in het bos

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

In een tijd waarin er elke dag een 16-delige Netflix-serie bijkomt die je móét zien, is het ook wel fijn om te genieten van het oude en vertrouwde. Sommige verhalen zijn namelijk niet kapot te krijgen. Dat weten ze in het Amsterdamse Bostheater ook: iedere zomer zie je daar een klassiek theaterstuk op de planken. En dan niet in een oubollige versie, maar een prettig fris jasje. Na Romeo & Julia en Julius Caesar is het nu tijd voor De Drie Musketiers. Theatergezelschap De Warme Winkel ontfermt zich over deze Franse legende en neem van ons aan: dat wordt grappig, opzienbarend en een beetje vreemd.

Met CJP krijg je € 4,- korting en betaal je nog maar € 14,50 voor De Warme Winkel & Amsterdamse Bostheater's De Drie Musketiers. Klik op de blauwe button en scoor je tickets. 

Haal hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 6,- met CJP

Pathé

Alleen nu € 6,- voor een ticket

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.