Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Amsterdamse Bostheater: De Drie Musketiers

De Drie Musketiers
€ 4,- CJP-korting
Spektakeltheater in het bos

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

In een tijd waarin er elke dag een 16-delige Netflix-serie bijkomt die je móét zien, is het ook wel fijn om te genieten van het oude en vertrouwde. Sommige verhalen zijn namelijk niet kapot te krijgen. Dat weten ze in het Amsterdamse Bostheater ook: iedere zomer zie je daar een klassiek theaterstuk op de planken. En dan niet in een oubollige versie, maar een prettig fris jasje. Na Romeo & Julia en Julius Caesar is het nu tijd voor De Drie Musketiers. Theatergezelschap De Warme Winkel ontfermt zich over deze Franse legende en neem van ons aan: dat wordt grappig, opzienbarend en een beetje vreemd.

Met CJP krijg je € 4,- korting en betaal je nog maar € 14,50 voor De Warme Winkel & Amsterdamse Bostheater's De Drie Musketiers. Klik op de blauwe button en scoor je tickets. 

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Soldaat van Oranje - De Musical
Tijdelijk gesloten

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.