Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Dauwpop

Dauwpop
€ 7,50 CJP-korting
Acts van en op Nederlandse bodem

Nederlandse muziek beperkt zich al heel lang niet meer tot alleen het levenslied. Dit kleine landje heeft veel meer te bieden: Kensington en singer-songwriter Dotan bijvoorbeeld. Daarbij moeten we Nederlands trots Paul Elstak zeker niet vergeten. Ook kun je voor goede hiphop lekker binnen de landsgrenzen blijven, want het succes van Lil Kleine, Boef en JeBroer is ongekend. Hoe vet zou het zijn als er een festival was waar al deze artiesten samenkomen? Zoek niet verder en ga naar Dauwpop. Stiekem zijn er ook wat internationale acts op de line up terechtgekomen, zoals Yungblud en Triggerfinger. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zeggen we altijd maar.

Breng je zieltje naar Hellendoorn, want CJP is weer eens in een gulle bui: € 7,50 korting. Dat betekent dat dit muzikale festijn je slechts € 44,50 kost. Let op: er zijn een beperkt aantal tickets met korting beschikbaar. Op = op!

Haal hier je tickets met korting Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! (CJP = uitverkocht)

Total loss op het leukste hiphopfestival van Nederland

Welcome to The Village
€ 10,- CJP-korting

Welcome to The Village

Bezoek het leukste dorp van Friesland met CJP-korting

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.