Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Das Mag Festival

Das Mag Festival
€ 7,50 CJP-korting
25 leesclubs op één avond

'Nee, ik kan niet. Ik heb vanavond leesclub.' Een zin die je niet vaak hoort. Meestal wordt het uitspreken van zo'n zin namelijk gevolgd door uitlachende vrienden, broers of ouders. Super onterecht natuurlijk, want leesclubs zijn tof! Hoe vervelend is het wanneer je een echte page-turner nèt uit hebt, met als resultaat honderd nieuwe levensvragen, en je deze met niemand kunt bespreken. Kleine kans dat je beste vrienden ook net dat ene boek hebben gelezen. Das Magazin snapt deze frustratie en organiseert het Das Mag Festival.

25 leesclubs op één avond: handig! Zo kun je aan Paulien Cornelisse vragen waar haar fascinatie met cavia's vandaan komt in Filmhuis Cavia en vertelt Ellen Deckwitz dat er veel gelijkenissen zijn tussen olijven en poëzie. Daarna beklink je de euforie van het kringgesprek met een feest in De Brakke Grond.

CJP'ers krijgen € 7,50 korting op alle (niet-uitverkochte) leesclubs in Amsterdam. Gebruik de code CJP bij je bestelling en neem je CJP-pas mee. Je krijgt het boek thuisgestuurd, vergeet niet om dat voor het festival te lezen. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Brakke Grond
€ 2,- CJP-korting

Brakke Grond

Vlaamse cultuur opsnuiven doe je gewoon in Nederland

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.