Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Cuypershuis

Cuypershuis
€ 4,- CJP-korting
Struinen door de erfenis van Pierre Cuypers

Als het gesprek gaat over Nederlandse architectuur worden al snel de namen Rem Koolhaas en Hendrik Berlage genoemd. Die van Pierre Cuypers lijkt veel minder vaak gedropt te worden. Volledig onterecht als je het ons vraagt. Want Zonder Pierre zou er nooit een Rijksmuseum zijn geweest. Of een Amsterdam Centraal Station.

Dat zou jammer zijn  geweest, dus het is de hoogste tijd om wat kennis op te doen over deze meesterlijke architect. Dé plek om dit te doen is het naar hem vernoemde Cuypershuis in Roermond. Hier leer je deze grootmeester van de ontwerptafel een beetje beter kennen, zodat je de volgende keer goed beslagen ten ijs komt als er een architectonische discussie in de lucht hangt.

Oh ja, vergeten we nu bijna te  zeggen dat je CJP-korting krijgt bij dit museum? Nou, dat krijg je dus, en niet zo’n beetje ook. In plaats van € 6,- betaal jij als CJP’er maar € 2,-.

Meer weten? Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.