Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Crossing Border Festival

Crossing Border Festival
Tot € 10,- CJP-korting
Muziek en literatuur in de mix

Boekfanaten en muziekliefhebbers, opgelet! Van 2 t/m 6 november is Den Haag dé plek waar grenzen tussen muziek en literatuur vervagen. Hier heb jij - in de woorden van Dirty Dancing -‘the time of your life’.

Crossing Border Festival is het Haagse muziek- en literatuurfestival dat voorheen werd georganiseerd in de Koninklijke Schouwburg en in het Nationaal Toneel. Anno 2016 heeft het een nieuwe standplaats. Je kunt nu letters en muzieknoten absorberen bij poppodium Paard van Troje en in de omgeving van de Grote Markt, zoals in café de Zwarte Ruiter, Hoender en Hop, de Lutherse Kerk, Prins27 en het Nutshuis.

De voorlopige line-up voelt als één minuut gratis shoppen in je favoriete sneakerwinkel: je weet niet hoe je het allemaal kan verwerken in je hoofd, maar wat je ook meepakt, alles is fantastisch. Zo zie je muzikanten die schrijven en schrijvers die muzikanten interviewen. Denk aan: de IJslandse indiezangeres Emiliana Torrini, de Belgische hiphopper Tourist LeMC, de Ierse zangeres Lisa Hannigan en de Britse shoegazers Minor Victories (deze groep is samengesteld uit muzikanten van Editors, Mogwai en Slowdive). Daarnaast zijn er op literair gebied mensen als Golden Earring’s Barry Hay (hij maakt niet alleen muziek, hij schrijft ook verhalen!), de Schotse schrijver Michel Faber en topauteur Arnon Grunberg aanwezig.

Een grote dosis alternatieve popmuziek en literaire helden, dus. Wil je bij deze kruisbestuiving zijn? Normaal betaal je € 30,- voor een dagkaart, met een CJP-pas kost het maar € 22,50. Een passe-partout kost voor CJP’ers € 40,- in plaats van € 50,-. Klik op de blauwe balk om kaarten te kopen!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.