Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Crossing Border Festival 2019

Crossing Border Festival 2019
€ 10,- CJP-korting
Internationaal festival voor literatuur en muziek

Stelen is slecht. Meestal, tenminste. Zonder diefstal had Festival Crossing Border namelijk nooit bestaan. Hoe dat zit? In de jaren negentig opende Louis Behre een kleine boekhandel in Amsterdam. The Other World was vanaf het begin meer een artiestencafé dan een winkel: schrijvers als Remco Campert, Alan Ginsburg en Simon Vinkenoog hingen er hele dagen rond. Zij mochten boeken uit de winkel 'lenen', maar brachten ze nooit terug. Louis besloot hen in ruil voor al die gratis boeken te vragen om op te treden en dat was het begin van Crossing Border, een festival voor muziek en literatuur. Dit jaar zie je er artiesten als Kate Tempest, Kevin Morby, Robert Haris, Hanna Bervoets, Howard Jacobson, Micha Wertheim en Thurston Moore.

Van 31 oktober tot en met 2 november kun je naar Crossing Border in Den Haag. Met CJP krijg je € 10,- korting op dagkaarten en passe-partouts. Bestel je kaarten via de blauwe knop en gebruik tijdens het bestellen de code CBCJP19.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
Tijdelijk gesloten CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.